O nama

Dugogodišnjim praćenjem stanja i realizacije investiranja te praćenjem ponude i potražnje u oblasti visokogradnje-stanogradnje u Kantonu Sarajevo, odlučili smo se da ponudimo našem gradu novi pristup i novu dimenziju u navedenoj oblasti.

Idealna lokacija na kojoj ćemo graditi stambeno poslovni kompleks, funkcionalan i ekonomičan raspored naših stanova kao i ekonomski opravdana cijena ključni su faktori za kupovinu stana iz naše ponude.  

Naš tim čine izuzetno odgovorni, visoko-profesionalni i stručni kadrovi koji su osmislili projekat, koji će nadzirati njegovu provedbu i realizirati isti te biti Vama na usluzi za sva potencijalna pitanja vezana uz kupovinu stana. Ističemo i izvrsnu poslovno tehničku saradnju s referentnim projektantskim kućama, kao i izvođačima iz oblasti visokogradnje.

Sve naprijed navedeno garancija su uspješne realizacije u okviru dinamičkih definisanih rokova našeg projekta „Nova Otoka“.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih ćete Vaše povjerenje ukazati nama, a mi ćemo se našim visoko-stručnim, profesionalnim timom odužiti Vama na najbolji mogući način izuzetno modernim, arhitektonskim riješenim, stambeno poslovnim kompleksom „Nova Otoka“.

 

Podaci o preduzeću:

NOVA OTOKA DOO SARAJEVO

Sarajevo, Novi Grad, Džemala Bijedića 129

MBS: 65-01-0050-15

JIB: 4202055710003

PDV: 202 055 710003

Transakcijski račun otvoren u Intesa Sanpaolo Banci: 1541802005731009