Penthouse apartments

 

Prateći trendove u oblasti savremene i moderne gradnje stambeno poslovnih objekata, a prije svega želeći  budućim vlasnicima nekretnina priuštiti ostvarenje njihovih životnih želja, projektovali smo nekoliko luksuznih penthouse stanova.

Kupcima koji žele biti u centru grada i istovremeno žele izuzetno komforan i ugodan životni prostor sa prelijepim panoramskim pogledom, nudimo nekoliko jedinstvenih stanova na vrhu zgrade.

Luksuzno opremljen stan u objektu koji spaja vrhunsku arhitekturu, tehnologiju i dizajn u centru grada Sarajeva osnovni je cilj arhitekata, inžinjera, dizajnera interijera i svih koji su radili na ovom projektu.

Stambeno poslovni kompleks „Nova Otoka“ pruža jedinstvenu cjelinu i čini novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Objekat „A“ čini treću cjelinu nedovršenog stambeno poslovno kompleksa „Nova Otoka“.

Različiti sadržaji poslovnog karaktera smješteni u prizemlju zgrade potpuno se prilagođavaju okolini i potrebama korisnika. Vodeći računa o stanarima, posjetiteljima ali i pješacima ove zone, objekat „A“ ponudit će prostore za kafiće, banke, dječije obdanište i ostale društvene sadržaje.

 

KONCEPT I OPREMLJENOST
ODABERITE SVOJ PENTHOUSE